Da li je roba koja je prikazana na stranici zaista dostupna?

Obično da, ali osim robe koja je u trenutnoj prodaji, neke proizvode nabavljamo po individualnoj narudžbini. Čak i ako se roba nalazi neposredno u skladištu, pitanje da li ćemo poslati narudžbinu istog dana zavisi od mnogih drugih faktora, zato je od stanja na skladištu važnija informacija o predviđenom roku slanja pošiljke.
Na stranici svakog proizvoda se nalazi tabela sa detaljnim datumima realizacije narudžbine koji zavise od naručenog broja komada.
Tabela obuhvata stanje u skladištu, rezervacije robe za ostale narudžbine, raspored isporuka, vreme kada kuriri preuzimaju pošiljke i ostala pitanja.

Imamo napredan, namenski sistem upravljanja skladištem koji je elektronski povezan sa našom internet stranicom i onlajn sistemima nekih naših dobavljača.

Blagovremeno smo realizovali 96.51% narudžbina iz trenutne ponude i 3.25% sa maksimalno jednodnevnim kašnjenjem.
U slučaju proizvoda koje smo nabavili individualno, blagovremeno smo realizovali 95.75% narudžbina i 2.29% sa maksimalno jednodnevnim kašnjenjem.

Bez komplikacija sa dostupnošću robe smo realizovali 99.93% narudžbina iz trenutne ponude i 99.02% narudžbina nabavljenih na zahtev. Jedva 0.07% narudžbina je poništeno zbog nedostatka robe i nedostatka alternativnih predloga.

Trenutnu ponudu čine proizvodi iz našeg skladišta u kom se sada nalazi 66822 artikala koji se mogu odmah poslati, kao i proizvodi iz skladišta dobavljača
sa kojima imamo integrisan informatički sistem i fiksni raspored dostava (skoro svaki dan), što zajedno sa našim skladištem daje70511 proizvoda u ponudi.

Narednih 21292 artikala su proizvodi koje nabavljamo po individualnoj narudžbini.

94.89% narudžbina se odnosi na proizvode iz trenutne ponude, a 5.11% proizvoda nabavljamo individualno.

Sada sarađujemo sa 163 dobavljača.


Podaci na osnovu generisanih onlajn statistika za period: 30.12.2022 - 30.1.2023.


Upss.. twoja przeglądarka nie obsługuje canvas

Pogledajte više informacija i statistike o blagovremenosti realizacija narudžbina.

Nazad